Συναντήσεις για cafe και άλλες Υποστηρικτικές Δραστηριότητες

Καλησπέρα σε όλους του φίλους. Θα έχουμε νεώτερα σε μερικές μέρες για το πρόγραμμα συναντήσεων με ψυχολόγο ανά 15 μέρες, η μέρα που έχουμε επιλέξει, σύμφωνα και με αιτήματα αναγνωστών είναι η Δευτέρα και ώρα 20:30 το βράδυ.
Η συνάντηση για cafe της Δευτέρας, είχε επιτυχία και γνωρίσαμε για μια ακόμα φορά, άκρως ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, πολλοί το έχουν εντοπίσει, έχουν διαβάσει το εγχειρίδιο του Hallowell, ενώ κάποια κοπέλα είναι στην διαδικασία της αναζήτησης. Μας άρεσε ιδιαίτερα πως τα θέματα της συζήτησης είχαν ποικιλία. Σχεδιάζουμε να είναι οι συναντήσεις αφορμή για επικοινωνία και διατήρηση γνωριμιών.
Επικοινωνήσαμε με κάποιες εφημερίδες για την εβδομάδα ευαισθητοποίησης σχετικά με ΔΕΠ/Υ που διανύουμε και πιθανότατα θα υπάρχει και κάποια δημοσίευση σε εφημερίδα και περιοδικό.
Με καλό συνεργάτη και συνοδοιπόρο από την ομάδα συνεχίζουμε να συζητάμε πόσο βοηθούν οι βιταμίνες ή τα συμπληρώματα. Τελευταία συζήτηση η βοήθεια της βιταμίνης D. Ο ίδιος ο D. Αmen (που δεν έχει ΔΕΠ/Υ) γράφει στο τελευταίο βιβλίο του. "Λαμβάνω κάθε μέρα μια χούφτα συμπληρώματα, που ξέρω ότι με βοηθούν..." Λάβαμε e-mail αναγνώστριας που μας ανέφερε ότι διαβάζει βιβλία του Δρ. Amen, της προτείναμε ειδικούς για Διάγνωση και της είπαμε πως υπάρχουν μέλη της ομάδας μας που εφαρμόζουν τις τελευταίες μελέτες (π.χ. για λήψη συμπληρωμάτων/βιταμινών) και λοιπές τεχνικές που προτείνει στα βιβλία του ο συγκεκριμένος ευκολοδιάβαστος και πάντα ενημερωμένος συγγραφέας-ψυχίατρος. Λόγω της κλινικής που έχει και του μεγάλου αριθμού ασθενών που βλέπει έχει αναπτύξει μια σημαντική εμπειρία που μοιράζεται. Φυσικά κάποιοι μπορούν να μην συμφωνούν, να τον θεωρούν "εμπορικό" ή να λένε πως οι μέθοδοι απεικόνισης brain spect δεν είναι επαρκώς τεκμηριωμένες,ώστε να βγάζουν τα συμπεράσματα που ισχυρίζεται ότι βγάζει η μελέτη της εικόνας. Προσωπικά δεν έχω κάνει απεικόνιση brain spect για να δω πως είναι ο εγκαφαλός μου, ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να γίνει και αυτό. Πάντως η εμπειρία μάθησης για την ΔΕΠ/Υ και σχετικά θέματα μέσα από τα έργα του (όπως βιβλία, αρχεία ήχου και video) με έχει βοηθήσει σημαντικά, και είναι πάντα απολαυστικό το στυλ συγγραφής του...θέλουμε θετική παρακίνηση και πάντα κάτι νέο...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η διάσπαση προσοχής και το υπερκινητικό σύνδρομο στους ενήλικες

Τζένη Θεωνά κ ΔΕΠΥ

Πώς είναι η Παρανοϊκή Διαταραχή Προσωπικότητας ;