"Your Nutrition Plan for Pain-Free Living"
Κάντε το καλύτερο που μπορείτε για να δίνετε στον εαυτό σας 5-10 δόσεις σερβιρίσματος φρούτων και λαχανικών την ημέρα.
Αντί για Αλάτι και πιπέρι, χρησιμοποιήστε για να δώσετε έξτρα γεύση στο φαγητό: Βασιλικό, ρίγανη και σκόρδο.
Όπου μπορείτε "Go Organic" δηλαδή αγοράζετε οργανικά φρούτα και λαχανικά, όχι τα βιολογικά μπισκότα (!)
Το τζίντζερ εκτός από την χρήση στο μαγείρεμα μπορείτε να το πιείτε και ως αφέψημα ή μέσα σε χυμούς.
H τυπική δίαιτα του σύγχρονου ανθρώπου της δύσης έχει, τουλάχιστον 30 φορές περισσότερα διατροφικά συστατικά που επιβαρύνουν τις φλεγμονές από ότι πριν ένα αιώνα. Σαν συνέπεια οι άνθρωποι έχουν γίνει διατροφικά και βιοχημικά προδιαθετημένοι για ισχυρές, εκτός ελέγχου, φλεγμονικές αντιδράσεις.
Τροφές που δίνουν χώρο στις φλεγμονές να αναπτυχθούν χειροτερεύουν τους πόνους και αυξάνουν τον κίνδυνο για παθήσεις που απειλούν την ζωή του ανθρώπου.
Τα καλύτερα φυσικά αντιφλεγμονώδη συμπληρώματα: Ιχθυέλαια, Βιταμίνη Ε, βότανα και άλλα.
Οι ιατρικές σχολές δεν διδάσκουν επι της ουσίας τίποτα για την πρακτική, προληπτική, θεραπευτική χρήση της διατροφής και των συμπληρωμάτων.
Εσείς, είστε υπεύθυνοι για την Υγεία σας. Δεν μπορείτε να παραμελείτε την προσωπική σας ευθύνη και να παραδίδεται το σώμα σας σε ένα γιατρό, με τον ίδιο τρόπο που θα παραδίδατε το αμάξι σας σε ένα μηχανικό και θα του ζητούσατε να σας το επισκευάσει.
Οι φλεγμονές όπως αλλεργίες, αρθρίτιδες, καρδιακές παθήσεις, όχι μόνο έχουν κοινές αιτίες αλλά αυξάνουν την πιθανότητα να αναπτύξει ο οργανισμός και άλλες φλεγμονές.
Το μπαχαρικό κουρκούμι (Curcumin, Turmeric) (χρησιμοποιείται στην ινδική κουζίνα) σύμφωνα με τελευταίες έρευνες σταματά 97 διαφορετικού είδους μηχανισμούς φλεγμονής, περισσότερο από άλλη συνθετική ή μη ουσία.
Κάθε εβδομάδα ιατρικά και επιστημονικά περιοδικά αναφέρουν νέα πλεονεκτήματα από την κατανάλωση ιχθυελαίων.
Ένας τρόπος να διατηρήσετε μια χαμηλή βιολογική ηλικία είναι να μειώσετε την καταστροφή των ιστών (tissue) και την φλεγμονή που προκαλεί
Σχόλια