Επιτυχημένη Ημερίδα

Με μεγάλη επιτυχία, στον πλέον κατάλληλο χώρο, στο αμφιθέατρο του 984, στην Τεχνόπολη έγινε η ημερίδα για την ενημέρωση της κοινότητας σχετικά με την ΔΕΠ, από το επιστημονικό σωματείο "Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της ΔΕΠ" (http://www.adhd.gr/) του οποίου πρόεδρος είναι η κα Τέρψη Κόρπα. (βλέπε Video).

Η ημερίδα ήταν κατατοπιστική, οι επαγγελματίες προσέφεραν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και η πρόεδρος της ΕΕΜ ΔΕΠΥ, συντόνισε με επιτυχία την ροή της συζήτησης και στο τέλος δόθηκε επαρκής χρόνος για παρεμβάσεις και ερωτήσεις.
Τον διοργανωτή σύλλογο ADHD Hellas, εκπροσώπησε η πρόεδρος του κα Τσαμουρά με μια πολύ καλή παρουσίαση. (http://www.adhdhellas.org/)
Νεαρή κοπέλα πρώην χρήστης ανέφερε πως ο ψυχίατρος που την παρακολουθεί της υπέδειξε προ λίγων μηνών πως μπορεί η ΔΕΠ να είναι ο πυρήνας του λόγου που οδηγήθηκε στην εξάρτηση. (το θέμα αυτό όπως και το ζήτημα του αλκοόλ σχετίζεται άμεσα με την ΔΕΠ καθώς τα άτομα με ΔΕΠ έχουν ιδιαίτερη τάση σύμφωνα με την βιβλιογραφία σε εθιστικές συμπεριφορές.)

Ο παιδοψυχίατρος κος Μαγριπλής από το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Περιστερίου μας ενημέρωσε πως γίνονται διαγνώσεις και σε ενηλίκους και αυτό θα το διερευνήσουμε. (τηλ.213.20.27.800)


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η διάσπαση προσοχής και το υπερκινητικό σύνδρομο στους ενήλικες

Τζένη Θεωνά κ ΔΕΠΥ

Πώς είναι η Παρανοϊκή Διαταραχή Προσωπικότητας ;