Συζήτηση μέσω skype

Η τεχνολογία μπορεί να φέρει σε επικοινωνία άτομα από Αθήνα, Αμερική, Χαλκίδα, Σέρρες και Κώ....Μέσω skype χωρίς camera, με ήχο έγινε στις 15.11.2011 τηλεδιάσκεψη. Κάποιοι σαφώς πιο εξοικειωμένοι και κάποιοι που τώρα προσεγγίζουν την έννοια της ΔΕΠΥ και στους οποίους προτείνουμε να διαβάσουν κάποια βιβλία.
Ο συντονισμός της ομάδας όταν δεν βλέπεις τον άλλο έχει κάποιες ιδιαιτερότητες που με τον καιρό θα τις μάθουμε. Όλοι πάντως περίμεναν την σειρά τους και κανείς δεν διέκοπτε τον άλλον. Υπήρχε διάθεση να ακούσουμε. Ανανεώσαμε το ραντεβού για τον Οκτώβριο.
Προκειμένου να μπορεί κάποιος να συμμετέχει σε τηλεδιάσκεψη πολλών ατόμων μέσω skype με video αρκεί ένα μέλος από την ομάδα (και ας μην είναι ο host) να είναι "premium" μέλος και όλοι να έχουν την έκδοση Skype 5.0 ή νεώτερη. Στις 13.10.11 θα φροντίσω να πάρω ένα day pass για να μιλήσουμε με εικόνα. (όποιος δεν θέλει εικόνα μπορεί να μην την ενεργοποιήσει).

Θέμα της επόμενης συνάντησης η Οργάνωση και πως μπορεί να βοηθηθεί ένας ενήλικος με ΔΕΠΥ να οργανωθεί καλύτερα. Συζητήσαμε για το να γίνει μελλοντικά και προσπάθεια για σεμινάριο μέσω web ή αλλιως webinar για την Διάσπαση Προσοχής ή κάποιο συγκεκριμένο ζήτημα όπως για παράδειγμα η αναβλητικότητα. Αν μην τι άλλο θα εξοικειωθούμε με το ίδιο το μέσο του υπολογιστή και θα δούμε στην πράξη πως λαμβάνουμε υποστήριξη.

Πειραματισμός πέτυχε, "facebook event" για ένα γεγονός ηλεκτρονικό στο skype, ζούμε στα τέλη του 2011...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τζένη Θεωνά κ ΔΕΠΥ

Η διάσπαση προσοχής και το υπερκινητικό σύνδρομο στους ενήλικες

Πώς είναι η Παρανοϊκή Διαταραχή Προσωπικότητας ;