21 Μαρτίου 2012

Νέα για την ΔΕΠΥ


Ημερίδα για την ΔΕΠΥ από την Ελληνική Εταιρία μελέτης της ΔΕΠΥ : http://www.adhd.gr/pdf/progr.adhd.31.3.2012.pdf τέλος του μήνα χωρίς κόστος συμμετοχής, στο Μαρούσι, δίπλα στο σταθμό Νερατζιώτισσα.

Η Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης για την ΔΕΠΥ θα πραγματοποιηθεί από 23 ως 29 Σεπτεμβρίου 2012. (Πιθανότατα στις 23.9.2012 εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων από τον σύλλογο  http://www.adhdhellas.org/ )

Καλέστε την ψυχολόγο Νιόβη Μιχαλοπούλου στο 210.72.15.793 να σας ενημερώσει για το τριήμερο σεμινάριο για την ΔΕΠΥ από τον Αμερικάνο Ειδικευμένο Ψυχολόγο και Συγγραφέα Ari Tuckman που θα βρίσκεται στην Ελλάδα από 17-19 Μαΐου στην Ελλάδα. http://tuckmanpsych.com/online/services/attention-training/

Ενδιαφέρουσα η παρουσίαση του προγράμματος εκπαίδευσης βραχυχρόνιας μνήμης  Cog Med (βλέπε video) από την Marianna Kotzapoulou (http://www.support-memorytraining.gr/)Συνεχίζονται κάθε Τρίτη στις 18:00 οι συναντήσεις ενηλίκων με ΔΕΠΥ για cafe και συζήτηση. Μεσογείων 2-4, Πύργος Αθηνών, cafe Equal.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ελληνικό Δίκτυο Φροντιστών

Το Ελληνικό Δίκτυο Φροντιστών ΕΠΙΟΝΗ υποστηρίζει τους ανεπίσημους φροντιστές ατόμων με χρόνια ασθένεια ή αναπηρία και την αναγνώριση του ρό...